fbpx

Sponsorbijdragen

Herstel leidingen

april 2020 -We hadden een probleempje.
Vorig jaar raakten we water kwijt uit de baden. Nadat duidelijk werd in welke hoek we de lekkage moesten zoeken zijn we gestart met het graafwerk.
Duidelijk werd dat de gietijzeren leidingen aan de kop van het instructiebad behoorlijk waren doorgeroest. Deze zijn natuurlijk al meer dan 50 jaar oud!
Nadat de oude gietijzeren muurdoorvoeren waren afgeslepen en uitgeboord (5 avonden werk) is gestart met het vernieuwen.
De nieuwe muurdoorvoeren zijn van Roest Vrij Staal (RVS) welke met een speciale rubberen sealing zijn afgedicht. Hiermee werd een waterdichte verbinding gerealiseerd.
Daarna is het oude, PVC leidingwerk vervangen door nieuwe, HDPE leidingen met gelaste koppelingen. Dit zou nooit meer los moeten komen. De laatste werkzaamheden zijn in de late avonduren uitgevoerd, want alles moest klaar zijn voor de opening van zaterdag 30 april.
Nadat de leidingen waren hersteld, snel water in het instructiebad gedaan en checken of de nieuwe leidingen en koppelingen waterdicht waren. Gelukkig was dit zo.
Sleuf aanvullen en straten maar. We constateerden nóg een lekkage aan het bad dus dat is ook gelijk gerepareerd.
Al met al is het een hele klus geweest die met behulp van onderstaande personen tot stand is gekomen:
– Vrijwilligers (verwijderen tegels)
– Martien Broer (graafwerk)
– Erik Kusters (graafwerk etc.)
– Daan Alblas (leidingwerk)
– Arte van Houwelingen (straatwerk)
Speciale dank aan Logisticon voor het meedenken en de snelle actie zodat dit probleem op tijd gerepareerd kon worden.

Lekkage machinekamer

31 mei 2020 – Een mooie en feestelijke dag vandaag op de eerste Pinksterdag een grote domper . Een lekkage heeft de machinekamer onder water gezet. Om die reden zal het zwembad 1 juni niet openen. Dinsdag daarop 4 bussen van sponsoren, die alles in het werk stelden om het zwembad zo spoedig mogelijk weer te openen Grote klasse!

09 juni 2020 – Weer een stapje verder … zeg maar gerust een grote stap verder in de goede richting. Een aantal uiterst behulpzame ondernemers op het industrieterrein, w.o.

Logisticon Water Treatment B.V., Vlot Staal en Hoogwerker Centrum Nederland B.V.

hebben het mogelijk gemaakt dat we vandaag in één week twee pompen operationeel hebben gekregen en is de haarvanger hersteld. Hier wordt je toch stil van …

 

Project vernieuwen waterleidingen

3 juni 2020 – De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het vernieuwen van de waterleidingen van de dames- en heren douches.
Door installatiebedrijf Hakkesteegt is al het leidingwerk vervangen en zijn nieuwe wateraansluitingen gemaakt om de waterdruk te verbeteren. Dit is prima gelukt en door de kanjers van Hakkesteegt getest.
Rik en medewerkers van installatiebedrijf Hakkesteegt: enorm bedankt voor jullie inzet.
Het doet ons erg goed dat we zulke sponsoren hebben!

Schenking grote tent en kleurige banken

05 juni 2020 – Wederom positief nieuws uit zwembad De Dompelaar.
Vandaag werden we verrast door een schenking van een grote tent en kleurige banken.
Hartelijk dank Breggie Uitman en Sebastiaan de Heer van eetcafé Het Posthuijs.

Trap glijbaan

Voorjaar 2020 – Afgelopen periode is er begonnen met het opknappen van de trap van de glijbaan. Hiervoor moet op hoogte worden gewerkt en dat doen we graag veilig.
Van Hoogwerker Centrum Nederland BV uit Groot Ammers hebben we een hoogwerker te leen gekregen zodat de vrijwilligers veilig het staalwerk van de trap kunnen opknappen.
Wim Van Beuzekom Hoogwerkercentrum en Janharm hartelijk dank voor jullie ondersteuning!
https://www.facebook.com/hoogwerkercentrum/

okt. 2019 – We zijn ontzettend blij met de gift van 500 euro van de Kringloopwinkel. We gaan het gebruiken voor de vervanging van onze hogedrukreiniger. Hartelijk dank!!

mei 2019 – De gloednieuwe grasmaaier, die door een bijdrage van de Glazen Spinning en het Coöperatiefonds en de Clubkas campagne van de Rabobank kon worden aangeschaft.

11-10-2019 – In de bergruimte zijn nieuwe TL lampen met afschermkap opgehangen.
De TL lampen zijn via Gert-Jan Hak van Elmon BV beschikbaar gesteld aan Vrienden van de Dompelaar

2019 – Nadat de afrastering langs het zwembad was vervangen, zorgde Straalcon BV in Streefkerk dat het toegangshek werd gezandstraald en in dezelfde kleur werd gespoten.

2019 -Dankzij een hernieuwde sponsorovereenkomst met Het Kontakt Mediapartners kunnen we een aantal gratis advertenties plaatsen. Waar onder een mooie kerstadvertentie om onze sponsoren en vrijwilligers te bedanken. Heel blij mee

2019 – We hebben prachtige tafels en stoelen gehad van het Hervormd Centrum. Leo hartelijk dank, we zijn er erg blij mee.

2019 – Hond-baasje zwemmen met na afloop een tasje met een leuke verrassing. Tasje is mede mogelijk gemaakt door:

– Etenstijd Groot-Ammers
– Dierenkliniek Het Liesvelt

– Ineke Van Wijnen

Tijdens de klusdagen zijn worden de koeken veelal met gesloten portemonnee gekregen van Speciaalbakkerij van der Grijn. En Hannie van Bartens Slagerijen  Groot – Ammers lekkere worst na afloop. Super bedankt!

2019 – Opbrengst plastic tasjes actie voor de Vrienden !

Leen Mastenbroek van DA Drogisterij Groot-Ammers verraste de Vrienden van de Dompelaar met een cheque van 100 euro. Dit was de inhoud van het spaarvarken dat ruim een ​​jaar op de toonbank stond inclusief een leuke aanvulling van de sympathieke drogist van het Oranjeplein.

“Twee jaar geleden waardoor klanten gaan betalen voor een plastic tasje. Ik vond het leuk om dit geld aan een goeddoel te geven. Zoals de Vrienden van de Dompelaar. Mijn kinderen gaan graag naar het zwembad. Dit is toch een stukje extra voor het dorp. ”

Heerlijke vis van Fa. Van Wijk en smullen van de barbecue van Bartens Slagerijen  Groot – Ammers. Eet smakelijk‼️
Vrijwilligers en sponsoren worden tijdens de barbecue aan het einde van het seizoen in de watten gelegd .

16 mei 2019 – A.E.D. aanwezig! Wij hopen dat we hem nooit nodig zullen hebben, maar sinds vanavond is er in de ruimte voor onze vrijwilligers een A.E.D. apparaat aanwezig. Mede mogelijk gemaakt door Erik Kusters van eFBe beveiligingen. Bedankt Erik!

Verkeersmaatje

Eim van Andel zorgde voor verkeersmaatjes. Deze worden elk seizoen geplaatst op de Lekdijk aan weerszijde van de Sportlaan.

De verkeersmaatjes wijst de automobilist erop de snelheid te matigen.

Hier plaatst Eim een verkeersmaatje met Piet Kortleve.

2017 – Dik den Hartog van Autofood Groot-Ammers schenkt tijdens de zwemvierdaagse het zwembad ballen

2017 – De bedrijven Mourik BV, ZTS, Straalcon, Provincia tuinen en Goud Optiek gaan Celsius sponsoring aan voor een graad opwarming van het zwembassin.